စားဖုိမွဴ းမ်ား ေပ်ာ္ျမဴ းရာ Group က က်င္းပတဲ့ ဟင္းခ်က္ျပိဳင္ပြဲမွ ဟင္းခ်က္နည္းေလးမ်ားကို စုစည္းေဖာ္ျပေပးပါမယ္။ တစ္စုတစ္စည္းတည္း ျပန္လည္ေလ့လာႏိုင္ေအာင္ပါခင္ဗ်ာ။
ၾကက္ကရင္သုပ္
ကြၽန္မတို႔ရြာ႐ိုးရာအဖိုးေျမႇာက္တဲ့အခါသုပ္တဲ့ပံုစံေလးပါ
႐ိုး႐ိုးအိမ္ၾကက္ကိုအသံုးျပဳရပါမယ္႐ွင္
ၾကက္သား၂၅က်ပ္သား
စပါးလင္တေခ်ာင္း
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၁အု
ပုဇြန္ငံျပာရည္စားပြဲတင္ဇြန္း၂ဇြန္း
ေရ ၁၀၀၀ml ျဖင့္ႏူးလာသည္အထိျပဳတ္ပါ
င႐ုတ္ပြ၅ေတာင့္ေရစိမ္ပါ
ၾကက္သြန္နီ၂လံုးပါးပါးလွီး၍ေရေဆးပီးစစ္ထားပါ
သံပုရာသီး အရည္ရႊမ္းရႊမ္းမွည့္မွည့္တလံုး
နံနံပင္အနည္းငယ္လွီးထားပါ
င႐ုတ္ပြ၅ေတာင့္အားဆား လဘက္ရည္ဇြန္းတဇြန္းျဖင့္ေထာင္းပါ
င႐ုတ္သီးမညက္တညက္ဆိုလွ်င္ရပါၿပီ
ၾကက္သားႏူးလာလွ်င္ဆယ္ပီးအေအးခံထားပါ
အသားအားမွ်င္၍ ေထာင္းထားေသာင႐ုတ္သီး ၾကက္သြန္ နံနံပင္ျဖင့္ေရာနယ္ပါ
သံပုရာရည္ညႇစ္ပါ ငံျပာရည္လဘက္ရည္ဇြန္း၁ဇြန္းထည့္ပါ အခ်ိဳမႉန္႔အစားထိုး
Hondashi လဘက္ရည္ဇြန္းတဇြန္းထည့္၍ေရာနယ္ပါ ကရင္႐ိုးရာၾကက္သားသုပ္ေလးရပါၿပီ ။
။
Credit : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1772067933119145&set=pcb.1353546758029863&type=3&theater
No comments:
Post a Comment