Chef Code 26
ငါးျကင္းေျကာ္ႏွစ္ ခရမ္းခေဆာ့သီး မက်ီးသီးခ်က္းးးး
၁/ ငါးျကင္း ၂၀၀g
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၂လုံး
ခရမ္းခေဆာ့သီး ၁၀၀g
ျကက္သြန္ျဖူး ၁၀တက္
ဗမာနံနံ အျမစ္ ၂စီ အေနေတာ္
ဂ်င္း ၁ တက္ အေနေတာ္
စပါးလင္း ၁ေခ်ာင္းးး
ျငပ္ေကာင္း အနည္းငယ္း
ႏွမ္းဆီေမြး အနည္းငယ္
မက်ီးသီးအမွည့္ ၅၀ g
ထန္းလ်က္ ၂လုံး အေနေတာ္
၂/ ငါးကုိေရျဖင္သန္စင္ျပိ ဂ်င္း စပါလင္ ဗမာနံနံ ျကက္သြန္ျဖူးေထာင္သာညစ္ျပိ မကပ္တဲ႔ဒယ္အုိေပါ မီးေအးေအူနဲ႔ေက္ာ္ပါ
ခရမ္ခ်ဥ္သီ ျပုတ္ျပိသားကုိ မိးေအးေအးႏွစ္ အနံေပ်ာက္သည္အထိခ်က္ပါ ခရမ္ခ်ဥ္နံ ေပ်ာက္ရင္ မက်ီႏွစ္ ထန္လ်က္ထည့္ပါ ဆား တုိထည့္ျပိ ကုိလုိခ်င္တဲ႔ အေနထာထိခ်က္ပါ အာလုံးOk ျပိဆုိရင္း ပုံပါအတုိင္း ရပါျပိးး
မွတိခ်က္ အရသာက ခ်ိ ခ်ဥ္ စပ္ေလးပါးးး
အခ်ိန္မမွိလုိ ေသခ်ာ မေရလုိက္မိပါဘူး ေဆာ္ရီပါ
အာလုံးကုိ ေလးစာလ်က္းးးးး
credit : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1613985268617552&set=pcb.1356819444369261&type=3&theater
ခရမ္ခ်ဥ္သီ ျပုတ္ျပိသားကုိ မိးေအးေအးႏွစ္ အနံေပ်ာက္သည္အထိခ်က္ပါ ခရမ္ခ်ဥ္နံ ေပ်ာက္ရင္ မက်ီႏွစ္ ထန္လ်က္ထည့္ပါ ဆား တုိထည့္ျပိ ကုိလုိခ်င္တဲ႔ အေနထာထိခ်က္ပါ အာလုံးOk ျပိဆုိရင္း ပုံပါအတုိင္း ရပါျပိးး
မွတိခ်က္ အရသာက ခ်ိ ခ်ဥ္ စပ္ေလးပါးးး
အခ်ိန္မမွိလုိ ေသခ်ာ မေရလုိက္မိပါဘူး ေဆာ္ရီပါ
အာလုံးကုိ ေလးစာလ်က္းးးးး
credit : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1613985268617552&set=pcb.1356819444369261&type=3&theater
No comments:
Post a Comment