Tuesday, January 3, 2017

ပဲၾကီးဟင္း

အညာအစာ အညာအထာေလး ပါ  ၾကိဳက္ႏွစ္သက္မိေသာ အစားအစာမ်ား Page က ကူးလာတာပါ ။ 
ပဲၾကီးဟင္း
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
၁။ပဲၾကီးအခြံထြတ္ျပီးသား အစိမ္း ၂၅ က်ပ္သား
၂။ဆူးပုတ္ရြက္ (၁၀၀)ဖိုး
၃။ဆား
၄။အခ်ိဳမွဳန္ ့
၅။ၾကက္သြန္နီ (၁)လံုး
၆။ဆီ အနည္းငယ္
၇။နႏြင္း
၈။ေရ
ခ်က္နည္း
၁။ဦးစြာ ပဲၾကီးကို ေရေဆးပါ။ျပီလ်င္ ပဲၾကီး ေရျမဳပ္ေအာင္ထည့္ ဆားထည့္ျပီး ႏူးေအာင္ျပဳတ္ပါ။
No automatic alt text available. ၂။ပဲၾကီးျပဳတ္ထားစဥ္ ၾကက္သြန္နီ ကို အခြံခြာ ေရေဆး ပါးပါးလွီးထားပါ။ျပီးလ်င္ ဆီအိုးတည္ လွီးထားေသာ ၾကက္သြန္နီထည့္ နႏြင္းထည့္ျပီး ၾကက္သြန္နီ ဆီခ်က္ခ်က္ထားပါ။
၃။ဆူးပုတ္ရြက္ကို ေရေဆးျပီး သင္ထားပါ။
၄။ပဲႏူးလာလ်င္ ၾကက္သြန္နီဆီခ်က္ထည့္ ဆူးပုတ္ရြက္ခပ္ အခ်ိဳမွဳန္ ့ထည့္ အရသာ အေပါ့အငံျမည္း ပြက္ပြက္ဆူေအာင္တည္ျပီး မီးဖိုေပၚမွခ်ႏိုင္ပါျပီ။
ဒါဆိုရင္ေတာ့ ပဲၾကီးဆူးပုတ္ရြက္ဟင္းေလးရျပီေပါ့ေနာ္...^_^
သတ္သတ္လြတ္ စားသံုးသူမ်ားအတြက္လဲ အဆင္ေျပမယ့္ ဟင္းတစ္ခြက္ပါ
သူငယ္ခ်င္းမ်ားအဆင္ေျပပါေစနာ္
သူငယ္ခ်င္းမ်ားအား အစဥ္ေလးစားေသာ
EMK
ေရကိုေတာ့ ပဲဟင္းရည္ ပ်စ္ပ်စ္ၾကိဳက္လ်င္ နည္းနည္းထည့္ခ်က္ျပီး က်ဲက်ဲၾကိဳက္လ်င္ မ်ားမ်ားထည့္ခ်က္ေပးပါ...:)

No comments:

Post a Comment