............
၀က္သား သံုးထပ္သား နဲ႕ ခ်က္ထားတဲ႕ ၀က္ပုန္းရည္ၾကီးဟင္း။
၀က္သားကုိ ဆား၊ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္၊ သၾကားနည္းနည္း နဲ႕ နယ္ပီး ၊
ဟင္းအႏွစ္ေတြအတြက္ကေတာ့ ၾကက္သြန္နီ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္သီး အစိမ္းမႈန္႕ကုိ ဆီသတ္။
ေထာင္းထားတဲ႕ အဆာေတြ ေရႊေရာင္သန္းလာရင္ ၀က္သားထည့္တယ္။ ၀က္သားလိပ္တက္လာရင္ ပုန္းရည္ၾကီး အထုပ္ေလးကုိ ေဖာက္ထည့္ပီး ၀က္သား ၃ ေရေလာက္ အဖံုး အုပ္ပီး ခ်က္ထားတဲ႕ ၀က္ပုန္းရည္ၾကီး ႏူးႏူးအိအိေလး။
No comments:
Post a Comment