Tuesday, January 3, 2017

၀က္ပုန္းရည္ၾကီးဟင္း

 ဒါကေတာ့ သီရီရတနာ Blog ေလးက ပိုစ့္ေလး ... အညာအထာ အညာစာေလးေတြ ၾကိဳက္တယ္ဆိုရင္ ကိုယ္တိုင္ ျမည္းစမ္းၾကည့္သင့္တဲ့ နည္းေလးပါ
............
၀က္သား သံုးထပ္သား နဲ႕ ခ်က္ထားတဲ႕ ၀က္ပုန္းရည္ၾကီးဟင္း။

၀က္သားကုိ ဆား၊ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္၊ သၾကားနည္းနည္း နဲ႕ နယ္ပီး ၊

ဟင္းအႏွစ္ေတြအတြက္ကေတာ့ ၾကက္သြန္နီ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္သီး အစိမ္းမႈန္႕ကုိ ဆီသတ္။

ေထာင္းထားတဲ႕ အဆာေတြ ေရႊေရာင္သန္းလာရင္ ၀က္သားထည့္တယ္။ ၀က္သားလိပ္တက္လာရင္ ပုန္းရည္ၾကီး အထုပ္ေလးကုိ ေဖာက္ထည့္ပီး ၀က္သား ၃ ေရေလာက္ အဖံုး အုပ္ပီး ခ်က္ထားတဲ႕ ၀က္ပုန္းရည္ၾကီး ႏူးႏူးအိအိေလး။






credit : http://thiriyatanar.blogspot.com/2011/11/blog-post_21.html

No comments:

Post a Comment