လီဆူ ေဟာ့ေပါ့
ဒါကေတာ့ The One အေကာင့္ပိုင္ရွင္ရဲ႕ နည္းေလးပါ။
------------------
ေဆာင္းေအးေအး မွာ စားလို႔ေကာင္း တဲ့အစား တစ္ခု ျဖစ္တဲ့ ေဟာ့ေပါ့ လုပ္နည္း ေလး ကိုေျပာျပ ပါမယ္။ လီဆူ ရိုးရာ ေဟာ့ေပါ့ လုပ္နည္း ပဲျဖစ္ ပါတယ္။ ေအာက္ပါ ခ်က္နည္း က ၁၀ ေယာက္ ေကာင္းေကာင္း စားလို႔ရပါတယ္။
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
------------------
-ၾကက္ ၁ေကာင္
-ဝက္သားေျခာက္ဆားနယ္ (လားဆူး) ၃၀ သားခန္႔
-အာလူး အလံုးေသး ၂၀ ခန္႔
-ေဂၚရခါးဥ (ပိန္းဥ အစားထိုး သံုးႏိုင္)
-ငံုးဥ အလံုး ၂၀ ျပဳတ္
-ၾကက္ဥ ေမႊေၾကာ္ (ဝက္စင္းေကာ အစာသြပ္)
-မိႈေျခာက္ ကို ႏူးေနေအာင္ ျပဳတ္ထားပါ။
-ဝက္သံုးထပ္သား နဲ႔ ေပါင္သား ၂၀ သားခန္႔
ၾကက္သား ကို ႏူးအိေနေအာင္ ျပဳတ္ပါ။
လားဆူး ကို ထည့္ပီး အရသာ ကို နည္းနည္း
ျမည္းၾကည့္ ပါ။ မိမိ စိတ္ႀကိက္ အရသာ ေပၚမူတည္ ပီး သၾကား ၊ဆား နဲ႔
ပဲငံျပာရည္ ကိုထည့္ပါ။ ထိုေနာက္ က်န္ရွိ တဲ့ ပစၥည္း မ်ား ကို ထည့္ပီး မီးခဲ
ရဲရဲျဖင့္ ျပဳတ္ပါ။ ရာသီ ေပၚ အရြက္ မ်ားျဖစ္တဲ့ ပဲလိပ္ျပာ ရြက္၊ ေဂၚရခါး
ညြန္႔၊ မုန္ညႇင္းျဖဴ၊ အရြက္မ်ား ကို ထည့္ျပဳတ္စား လိုရပါတယ္။
အခ်ဥ္ အတြက္ကေတာ့ မိမိ စိတ္ႀကိဳက္ ငရုတ္ခ်ဥ္ သို႔မဟုတ္ မန္က်ည္းခ်ဥ္ မ်ားျဖင့္ တြဲဖက္ စားလို႔ ရပါတယ္။
NY (The One)
credit: https://www.facebook.com/NayYuTO/?hc_ref=SEARCH
No comments:
Post a Comment