Wednesday, January 11, 2017

Char Siu sauce(ဝက္သားကင္နည္း)

Chief Myint khine ရဲ႕ နည္းစနစ္ေလးပါ
Chinese B.B.Q Pork roasted with Char Siu sauce(ဝက္သားကင္နည္း)

ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
********************------
ဝက္သား 300g
ဂ်င္း 1တတ္ နုတ္နုတ္ဆင္း
ျကက္သြန္ျဖဴ 2တတ္ နုတ္နုတ္ဆင္း
char siu sauce 1/2tbs
ပ်ားရည္ 2tbs
oyster sauce 1tbs
light soy sauce 2tbs
တရုပ္မဆလာ အနည္းငယ္
ႏွမ္းဆီေမႊး အနည္းငယ္
အနီေရာင္ဟင္းခ်က္ဝိုင္ အနည္းငယ္

credit : https://www.facebook.com/pin.ky.948?fref=nf
ျပဳလုပ္နည္း
--------------------------------------
အသားမ်ားကိုေရေဆးျပီးအဝတ္ျဖင့္ေျပာင္ေအာင္
ျပန္သုပ္ေပးပါ။အရသာမ်ားထည့္နယ္ေပးပါ။ျပီးပါ
ကအသားအား၁နာရီမ်ွႏွပ္ထားေပးရန္လိုအပ္ပါသည္။
အားလံုးအဆင္သင့္ျဖစ္ရင္ေတာ့စတင္၍ကင္ပါ။
ဆီလံုးဝလံုးဝမသုပ္လိမ္းရပါ။ခ်ခါနီးက်က္ျပီဆိုပါက
ဆီအနည္းငယ္သုပ္၍အကင္ဖိုမွခ်ကာသံုးေဆာင္
နိုင္ပါသည္။

No comments:

Post a Comment