Aye Aye Thike ရဲ႕ ေဖ့ဘုတ္ ကေလးမွာ တင္ထားတာ ေတြ႕လို႔ပါ .... စားေကာင္းတဲ့ ဟင္းေလးတစ္ခြက္ ပါ အညာအစာ အညာအထာေလးေတြ သေဘာက်တယ္ဆုိရင္ ေပါ့ ...:)
သရက္သူေလးရဲ့ စားဖူးခဲ့တဲ့အမွတ္တရမ်ားအမွတ္တရ - ၂၀၅
ပန္ေထြေဖ်ာ္
ပန္ေထြေဖ်ာ္ ျပဳလုပ္ရန္
( ၁ ) - ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၂၀ သားကို ေရေဆး ၿပီး ေရအနဲငယ္ထည့္၍ အိ႐ုံ ျပဳတ္ပါ
( ၂ ) - ခရမ္းခ်ဥ္သီး ,
ငရုတ္မွည္ ့ အေတာင္ ့ ၂၀
စိမ္းစားငပိ ထမင္းစား၂ ဇြန္း မီးကင္ထားပါ
( ၃ ) - ပုဇြန္ေျခာက္ထမင္းစား ၃ ဇြန္း ေထာင္းထားပါ
( ၄ ) - ႀကက္သြန္ ျဖဴ ၁ဥ , ေထာင္းထားပါ ..
( ၅ ) -ငရုတ္မွည့္ကိုလွီးၿပီး ေထာင္းထားေသာ ႀကက္သြန္ျဖဴ ထဲ ေရာေထာင္းပါ ..
( ၆ ) - ခရမ္းခ်ဥ္သီး အခြံခြာ အရည္ညႇစ္ ေသးေသးလွီးေထာင္းထားပါ
( ၇ ) - ေထာင္းထားေသာ ႀကက္သြန္ျဖဴ ငရုတ္မွည့္ထဲ
ထဲ့ေမႊပါ ..
( ၈ ) - ခရမ္းခ်ဥ္သီးအေရထဲ့ေမႊပါ
( ၉ ) - စိမ္းစားငပိ ဆား အရသာ ထည့္၍ ႏံွ႕ေအာင္ေမႊပါ
( ၁၀ ) - ပုဇြန္ ေျခာက္ထဲ့ ျပီး ေမႊပါ
( ၁၁ ) - ဆီထမင္းစား ၅ ဇြန္းထည့္ေမႊပါ.
( ၁၂ ) - ပန္ေထြေဖ်ာ္ ေလး ရပါၿပီရွင္
ပန္ေထြေဖ်ာ္ ေလး ကို ျပင္ဆင္သံုးေဆာင္လို႕ရပါၿပီရ
စားခဲ့ဖူးတဲ႕
ပန္ေထြေဖ်ာ္ပါရွင္
ေတာင္းဆိုထားလို ့ပါ
မူရင္းစားခဲ့တ့ဲအႏွစ္၄၀
ေက်ာ္ကပံုစံအတိုင္း
ပန္ေထြေဖ်ာ္ေလးပါ
ေတာင္းဆိုထားလို ့ပါရွင္
စားခဲ့ဖူးတဲ႕
ပန္ေထြေဖ်ာ္ပါရွင္
ေတာင္းဆိုထားလို ့ပါ
မူရင္းစားခဲ့တ့ဲအႏွစ္၄၀
ေက်ာ္ကပံုစံအတိုင္း
ပန္ေထြေဖ်ာ္ေလးပါ
ေတာင္းဆိုထားလို ့ပါရွင္
No comments:
Post a Comment